Page content

Hoe word ik weer gelukkig

Ik  heb ooit een boek gelezen (de titel weet ik niet meer) van een man die in India naar een goeroe geweest was voor een antwoord op zijn probleem.  Na een gesprek met de goeroe zei de goeroe: “ik weet het niet”.

Na een paar gesprekken had de mand de boodschappen van de goeroe begrepen.

Je hoeft de oorzaak van het probleem niet te begrijpen om gelukkig te zijn, je bent al gelukkig.

Gelukkig zijn hoort bij een energetisch lichaam in evenwicht .  Het gevoel gelukkig zijn belemmer je zelf door al dat vragen, zoeken en proberen te begrijpen.  Gelukkig zijn is geen beloning voor hard graven en werken, je bent het als je het zelf niet belemmert.

Ik ben gelukkig als bv : ik een baan heb met status, een goede relatie heb, een nieuwe auto heb, …

Geluk wordt bepaald door onze geestestoestand en niet  door uiterlijke omstandigheden (als onze eerste levensbehoeften zijn voorzien)

Geluk kan worden bereikt door de houding hart-geest (houding-zienszijze).  De sleutel hebben we zelf in handen.  Door een idee te hebben ben je al een gelukkiger mens al is het nog een lange weg te gaan.

Verander de situatie als die te veranderen is, anders verander uw zienswijze op de situatie.  Om dat te leren zie gratis email workshop mind-watchers.nl

Comment Section

0 reacties op “Hoe word ik weer gelukkig

Plaats een reactie


*